Chord Gitar dan Lirik Lagu Bojo Galak - Nella Kharisma

Adiyoga Priambodo, Jurnalis · Kamis 11 Juni 2020 22:27 WIB
https: img.okeinfo.net content 2020 06 11 619 2228192 chord-gitar-dan-lirik-lagu-bojo-galak-nella-kharisma-sW0RGRgPKg.JPG Nella Kharisma (Foto: Instagram)

JAKARTA - Lagu Bojo Galak dipopulerkan oleh Nella Kharisma pada 2017. Lagu tersebut ditulis Pendhoza dan masuk dalam album Nella Hip Hop Koplo.

Video klip Bojo Galak yang diunggah di Youtube pada 23 Mei 2017, kini sudah ditonton lebih dari 75 juta kali. Berikut Chord Gitar dan Lirik Lagu Bojo Galak - Nella Kharisma:

[Intro]

C G Am G

F C Dm G

[Verse 1]

C G Am G

Wes nasipe kudu koyo ngene

Dm C G

Duwe bojo kok ra tau ngepenakke

Em A Dm

Seneng muring omongane sengak..

F G C

Kudu tak trimo bojoku pancen galak

C G Am G

Saben dino rasane ora karuan..

Dm C G

Ngrasakke bojoku sing ra tau perhatian

Em A Dm

Nanging piye maneh atiku wes kadung tresno

F G C

Senajan bathinku ngempet ono jero dodo

[Chorus]

C G

Yo wes ben duwe bojo sing galak

Am G

Yo wes ben sing omongane sengak

F C

Seneng nggawe aku susah

F G

Nanging aku wegah pisah

C G

Tak tompo nganggo tulus ning ati

Am G

Tak trimo sliramu tekan sak iki

F C

Mungkin wes dadi jodone

F G C

Senajan kahanane koyo ngene

[Verse 2]

C G Am

Sungguh keterlaluan bojoku seng sak iki

G F

Kleru sitik wae aku mesti diseneni

C Dm

Ameh dolan ro konco kok ora di olehke

G C

Senengane nuduh dikiro lungo ro liane

G Am

Yen wes ngono aku mung iso meneng

G F

Tak jelasno malah mung gawe kowe sepaneng

C Dm

Di matamu aku iki ora tau bener

G C G

Kabeh mbok salahno rumongso wes paling pinter

[Chorus]

C G

Yo wes ben duwe bojo sing galak

Am G

Yo wes ben sing omongane sengak

F C

Seneng nggawe aku susah

F G

Nanging aku wegah pisah

C G

Tak tompo nganggo tulus ning ati

Am G

Tak trimo sliramu tekan sak iki

F C

Mungkin wes dadi jodone

F G C

Senajan kahanane koyo ngene

[Verse 3]

C G

Ibarate dele seng uwes dadi tempe

Am G

Kudu tak lakoni yen pancen ngene dalane

F C

Abote duwe bojo seng galak

F G

Ne ra keturutan senengane mencap mencap

C G

Gak usah di getuni aku kudu kuat ati

Am G

Nganti tekan mati sliramu tetep ning ati

F C

Wes stel kendo wae tak nikmati uripe

F G C

Senajane galak bojoku pancen seng ganteng dewe

[Bridge]

F G Em Am

Kuwat dilakoni ne ra kuwat ditinggal ngopi

F G C

tetap cinta senajan bojoku galak

[Solo]

C G Am G

F C F G

C G Am G

F C Dm G

[Chorus]

C G

Yo wes ben duwe bojo sing galak

Am G

Yo wes ben sing omongane sengak

F C

Seneng nggawe aku susah

F G

Nanging aku wegah pisah

C G

Tak tompo nganggo tulus ning ati

Am G

Tak trimo sliramu tekan sak iki

F C

Mungkin wes dadi jodone

F G C

Senajan kahanane koyo ngene

(kem)

Bagikan Artikel Ini

Cari Berita Lain Di Sini