nyalakan notifikasi untuk berita terbaru dari Okezone

Chord Gitar dan Lirik Lagu Banyu Langit - Didi Kempot

Adiyoga Priambodo, Jurnalis · Rabu 06 Mei 2020 23:25 WIB
https: img-z.okeinfo.net content 2020 05 06 619 2210328 chord-gitar-dan-lirik-lagu-banyu-langit-didi-kempot-DFrV3LWSq3.jpg Didi Kempot (Foto: Instagram @didikempot_official)

JAKARTA - Lagu Banyu Langit yang dipopulerkan Didi Kempot ini menceritakan tentang seseorang yang ditinggalkan oleh pasangannya tanpa alasan.

Berikut Chord Gitar dan Lirik Lagu Banyu Langit yang dinyanyikan Didi Kempot:

(Intro) G C G C

Bm-Am D G

G

Sworo angin,

Bm

angin sing ngreridu ati

C

Ngelingake..

D

sliramu sing tak tresnani

G

Pingin nangis

Bm

ngetokke eluh neng pipi

C

Suwe ra weruh

D

senajan mung ono ngimpi

Em Bm

Ngalemo.. ngalem ning dadaku

C D

Tambanono roso kangen ning atiku

Em Bm

Ngalemo.. ngalemo ning aku

C D

ben ra adem kesiram udaning dalu

G

Banyu langit

Bm

sing ono duwur kayangan

C

Watu gede

D

kalingan mendunge udan

G

Telesono..

Bm

atine wong sing kasmaran

C

Setio janji

D

seprene tansah kelingan

(Chorus)

Em Bm

Ademe gunung merapi purba

C

Melu krungu suaramu

D

ngomongke opo

Em Bm

Ademe gunung merapi purba

C

Sing neng langgran

D G

wonosari Yogyakarta

(Music) G Bm C D

Em Bm C Am D

Em

Janjine.. lungane ra

Bm

nganti suwe suwe

C

Pamit esuk lungane

D

ra nganti sore..

Em

Janjine.. lunga ra

Bm

nganti semene suwene

C D

Nganti kapan tak enteni

G

sak tekane..

G

Udan grimis

Bm

telesono klambi iki

C

Jroning dodo

D

ben ra garing ngekep janji

G

Ora lamis

Bm

gedene nggonku nresnani

C

Nganti kapan

D

aku ora biso lali

(Chorus)

Em Bm

Ademe gunung merapi purba

C

Melu krungu suaramu

D

ngomongke opo

Em Bm

Ademe gunung merapi purba

C

Sing neng langgran

D

wonosari Yogyakarta

Em

Janjine.. lungane ra

Bm

nganti suwe suwe

C

Pamit esuk lungane

D

ra nganti sore..

Em

Janjine.. lunga ra

Bm

nganti semene suwene

C D

Nganti kapan tak enteni

G

sak tekane..

(Outro) G Bm C D G

(kem)

Bagikan Artikel Ini

Cari Berita Lain Di Sini